NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

خبرگزاری رویترز در گزارشی به تبلیغات غرب در فضای اینترنت علیه ایران پرداخته و از اقدامات ایران در فیلترینگ و مقابله با این تبلیغات گزارش داد. وی در این گزارش به ویروس استاکس نت و مقابله هکرهای ایرانی حامی ایران در نبرد سایبری غرب پرداخت.

این گزارش می افزاید: شبکه های اجتماعی نظیر سایت های توییتر، یوتیوب و بسیاری دیگر، مدت کوتاهی پس از تظاهرات خیابانی انتخابات سال 88 مسدود شده است و

تعداد بیشماری از کاربران اینترنت در ایران که به این سایتها می روند، قانون شکن هستند.

دولت به عنوان بخشی از "جنگ نرم"  که توسط دشمنان ایران برپا شده، دریافته است که سایت های شبکه های اجتماعی و به اشتراک گذاری تصاویر به یک ابزار ارتباطی حیاتی برای مخالفان دولت تبدیل شده است.

سایتهای مسدود ، آن هایی هستند که جنایی محسوب می شوند؛ از "مقدسات اسلامی" تخطی کرده و یا به مقامات دولتی و عمومی توهین می کنند. اما برای بسیاری از ایرانیان ، گذشتن از فیلتر دولتی به آسانی روشن کردن کامپیوتر می باشد.

در ایران می توان به یک شبکه خصوصی مجازی VPN   دسترسی پیدا کرد که باعث می شود کامپیوتر از فیلتر عبور کند.  

یک کاربر جوان کامپیوتر که خودش مدیر فناوری اطلاعات در تهران است ، به خاطر پیگرد قانونی نمی خواست شناخته شود گفت: "در حالی که شبکه اختصاصی مجازی به سایتهای مسدود شده اجازه دسترسی می دهد ، اما این عمل کاربر را از نظارت احتمالی حفاظت نمی کند."

رویترز در این گزارش می گوید: در حالی که ایرانی ها مشکل کمی در دسترسی به سایت های ممنوع دارند، ولی این بدان معنی نیست که دولت از "جنگ نرم" غفلت کرده است که هدف آن تضعیف نظام اسلامی است.

فرمانده نیروی سایبری ایران  به خبرگزاری فارس گفت : " سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ایجاد یک ارتش سایبری موفق شده است و امروز آن دومین ارتش سایبری در جهان است ،"

ماهیت دقیق ضد تهاجمی تهران در جنگ نرم مشخص نیست اما به نظر می رسد، که با نظارت بر محتوا راه برای ارسال مطالبی که " غیر قابل قبول" است، بسته شده است.

هکر ایرانی در انتقام ویروس استاکس نت سایتها را با پیام جانم فدای رهبر هک میکند

رویترز در این باره چنین گزارش می دهد: علاوه بر اقدام رسمی در برابر "جنگ نرم ،" گزارشاتی موجود است مبنی بر اینکه ایرانیان طرفدار دولت نیز در برابر دشمن سلاح کامپیوتری به دست می گیرند.

در ماه مارس، یک هکر ایرانی در تلاشی آشکار برای راه اندازی نسخه های تقلبی وب سایت های متعلق به گوگل ، یاهو ، اسکایپ ، موزیلا و مایکروسافت، به کومودو( Comodo  ) حمله کرد که  یک شرکت مستقر در ایالات متحده بوده و  گواهینامه های امنیتی برای وب سایت ها را صادر می کند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز ، حمله به کومودو به دقت برنامه ریزی و تنظیم شده بود که بواسطه کامپیوتر هایی که عمدتاً در ایران واقع شده بودند، صورت گرفته است. بسیاری از تحلیلگران به این باور بودند که این کار دولت ایران است.

اما پیام ارسال شده در اینترنت که توسط یک متخصص آزاد کامپیوتر ایرانی صورت گرفته است، می گوید وی این شرکت را در اعتراض به حملات اینترنتی در کشور خود هک کرده بود.

  "من یک گروه نیستم ، من یک هکر تنها با تجربه 1000 هکر می باشم." این پیام به انگلیسی در http://pastebin.com/74KXCaEZ   نوشته شده است.

"من یک شبح هستم ،" وی ادامه می دهد که 21 ساله بود و تا به حال هیچ رابطه ای با "ارتش اینترنتی" ایران نداشته است.

"من غیر قابل توقف می باشم، بنابراین هراسان [شوید] که باید هراسان [باشید] ، و نگران شوید که باید نگران باشید." او پیام خود را به فارسی پایان می دهد : "جانم فدای رهبر"

 

این هکر گفت حمله او تا حدی انتقام از ویروس استاکس نت بود. یک کرم کامپیوتری کشف شده در سال گذشته که چندین کارشناس گفتند : با هدف تخریب تأسیسات هسته ای ایران ظاهر شده است و ممکن است به آخرین تاخیر در راه اندازی اولین نیروگاه هسته ای ایران در بوشهر کمک کرده باشد.

اما برخی استاکس نت را یک هشدار تلقی می کنند، آنها به جنگ سایبری بیش از اقدام نظامی متعارف علاقه دارند.

نیاز به اینترنت حلال

دولت دسترسی سریعتر به وب را پیشنهاد کرده است، این کار زمانی به طور گسترده در دسترس خواهد بود که یک اینترنت جایگزین و مورد تایید ایجاد شده باشد.

علی آقامحمدی ، مسئول امور اقتصادی در دفتر احمدی نژاد، به خبرگزاری رسمی ایرنا در ماه گذشته گفت: "کار اولیه برای راه اندازی اینترنت" حلال "برای اولین بار انجام شده است."

بر خلاف کره شمالی و کوبا ، که در آن دسترسی به اینترنت کم است و یا وجود ندارد ، هر گونه پیشنهادی مبنی بر اینکه ایران بتواند از وب منقطع شود، در کشور صنعتی در حال ظهور ایران با جمعیت زیاد ، جوان و تحصیلکرده غیر قابل تصور می باشد.

جایگاه کاربران اینترنتی ایران در جهان

گزارش رویترز می افزاید: ایران در میان 210 کشور در جهان از نظر تعداد کاربران اینترنت رتبه 36 را داراست، با 8،200،000 نفر کاربر ، با توجه به ارقام 2009 از اتحادیه بین المللی مخابرات، تقریباً دارای آماری مشابه یک کشور متوسط ??اروپایی می باشد.

رضا مرعشی، ازشورای ملی ایران و آمریکا مستقر در واشنگتن،گفت: "تولید موتورهای جستجوی و ایمیل های بومی به دولت کمک خواهد کرد که زیرساخت های فیزیکی خود اینترنت را کنترل کند."

مرعشی ادعا کرد: "با ایجاد مکانیزم های فیلتر در داخل زیرساخت ها ، دولت نه تنها کنترل خود را بر جریان اطلاعات در داخل ایران افزایش خواهد داد، بلکه جریان اطلاعات در داخل و خارج را نیز کنترل خواهد کرد."

"آسیب این امر می تواند بزرگ بوده و به مخالفان داخلی ایران ضربه خواهد زد."

 


[ دوشنبه 90/3/16 ] [ 11:30 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 40530
بازدید دیروز: 11455
کل بازدیدها: 5271652